Ons verhaal

Samen met mijn man (Maarten) en ik (Ines) , zijn we begonnen aan dit nieuwe avontuur waar we vol enthousiasme en passie achter staan. Beiden hebben we al wel even ervaring in het runnen van een eigen zaak. Zelf ben ik al jaren kapster aan huis en is mijn man actief op zichzelf als schrijn-& interieurwerker. 

Toch wilden we altijd al iets doen, waar we samen als een team onze drive in konden steken. Iets waar we samen onze passie en interesses kunnen samenvoegen en delen met andere mensen. 

Samen gaan wij ook steeds op zoek, in zowel het binnen- als in het buitenland naar nieuwe, leuke merken en producten, collecties en trends die een mooie aanvulling zijn voor onze webshop en hopelijk later ook bij jullie in huis.

Wat je allemaal bij ons kunt vinden… Leuke interieur en decoratie artikelen voor zowel binnen als voor buiten, geschenken voor jong en oud, mannen en vrouwen, zelfs voor uw trouwe viervoeter. Ook eigen creaties met de hand gemaakt in hout. Standaard of op maat gemaakt met een persoonlijke touch, contacteer ons gerust.

Wij wensen je veel shop plezier!

Ines & MaartenW E L K O M


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x